Mark Neelemans Fotografie is natuurlijk genoemd naar mij, Mark Neelemans. Ik zit al ruim 40 jaar in het vak en heb zo’n beetje alle disciplines in de fotografie uitgeoefend. Begonnen in 1980 als studiofotograaf bij Morres Meubel in Hulst. In 1982 in Terneuzen een nevenvestiging van Foto Neelemans in Hulst, pa Neelemans, opgezet. Daarna de eerste fotoprintshop in Zeeland gestart en een eerste aanzet tot vakfotografie. Voornamelijk portret- en huwelijksfotografie. Vanaf begin deze eeuw houd ik me uitsluitend bezig met bedrijfsfotografie, met de specialisaties product, zakelijke portretten en infrastructuur.
Bedrijfsfotografie voor opdrachtgevers als Boost Loyalty, Smulderstextiel.nl, Multraship, Westerscheldetunnel NV, Rabobank, Provincie Zeeland, Interjute, Morres Wonen, Ovet, Culinaire Slagerij Schneider, Nieuwe Sluis Terneuzen, Heros, Global Glass, Werk en Vakmanschap e.a.
Het huidige werkveld ligt hoofdzakelijk in Zeeland, waarbij zee, zon en ruimte een inspiratiebron zijn.
In 2019 heb ik in samenwerking met Sandra Cornelissen Communicatie, Zeker Zeeuws Streekproduct en Suzanne Neelemans een kookboek vervaardigd; Pottenkijken in Zeeuws Vlaanderen. Hierin geven ca 30 topchefs uit Zeeuws Vlaanderen hun geheimen prijs met Zeeuwse producten. Met een oplage van 3000 exemplaren mag je dit gerust een bestseller noemen.
Koken met maten wordt in 2023 hét nieuwe kookboek van de beste Zeeuwse en Vlaamse hobbykoks. In dit kookboek krijgen lokale keukentoppers het podium om gerechten met de buitenwereld te delen.

MarkNeelemans_2