Mark Neelemans Fotografie is natuurlijk genoemd naar mij, Mark Neelemans. Ik zit al 35 jaar in het vak en heb zo’n beetje alle disciplines in de fotografie uitgeoefend. Begonnen in 1980 als studiofotograaf bij Morres Meubel in Hulst. In 1982 in Terneuzen een nevenvestiging van Foto Neelemans in Hulst, pa Neelemans, opgezet. Daarna de eerste fotoprintshop in Zeeland gestart en een eerste aanzet tot vakfotografie. Voornamelijk portret- en huwelijksfotografie. Vanaf begin deze eeuw houd ik me uitsluitend bezig met  bedrijfsfotografie., met de specialisaties product, zakelijke portretten en infrastructuur.
Bedrijfsfotografie voor opdrachtgevers als Boost Loyalty, Smulderstextiel.nl, Multraship, Westerscheldetunnel NV, Rabobank, Provincie Zeeland, Interjute, Morres Wonen, Ovet, Culinaire Slagerij Schneider, Nieuwe Sluis Terneuzen, Heros, Global Glass, Werk en Vakmanschap e.a.
Het huidige werkveld ligt hoofdzakelijk in Zeeland, waarbij zee, zon en ruimte een inspiratiebron zijn.
Daarnaast verzorg ik 1 maal per jaar een workshop fotografie in Cahuzac sur Vère in de Tarn in Frankrijk. Op een ontspannen wijze genieten van fotografie.

_mg_0844