Rabobank_ledenactie_v2_300

Pottenkijken in Zeeuws-vlaanderen. Rabobank ledenactie!

Pure C, Kromme Watergang, Á Table, ‘t Vlasbloemeke, La Trinité, De Vijverhoeve… om er maar een paar te noemen. Zeeuws-Vlaamse chefs geven hun recepten prijs. De mooiste gerechten met oer-Zeeuwse ingrediënten als zeekraal, mosselen, rabarber, kreeft, lam en nog veel meer prachtige producten vanuit de Zeeuwse zee en grond, zo op het bord. Om je vingers bij af te likken.

Verwen je vrienden of familie op z’n Zeeuws-Vlaams in je eigen keuken. Met duidelijke recepten, mooie verhalen en prachtige foto’s is dit boek een must-have voor iedereen die houdt van een ‘goeie pot eten’. Of om als cadeau te geven met de kerstdagen. 15 december 2019 verschijnt dit unieke kookboek om in te lezen, te kijken en uit te koken. Als lid van de Rabobank krijg je € 5,00 korting op dit schitterende boek.

€29,95 €24,95

Knip de bon in de De Rabo & Co uit en lever die samen met het betaalbewijs, wat je per mail ontvangt, in bij je dichtstbijzijnde Rabobank in Zeeuws-Vlaanderen vanaf 15 december 2019 en ontvang het boek Pottenkijken.